В партньорство с BILLA България, столичният район Слатина“ зарадва близо

...
В партньорство с BILLA България, столичният район Слатина“ зарадва близо
Коментари Харесай

BILLA България и столичният район Слатина изненадаха приятно първокласници

В партньорство с BILLA България, столичният регион „ Слатина “ зарадва близо 800 първокласници от 8 държавни и 4 частни учебни заведения със особено направени приветствени картички за началото на новата образователна 2022/2023 година Всяка от тях беше подписана персонално от кмета на региона – Георги Илиев, със особено послание и към всеотдайните родители, които поддържат малчуганите в този трогателен ден. По мотив празника, приветствени пана бяха сложени на основни местоположения в регион „ Слатина “ и на територията на парк „ Гео Милев “.

„ Първият образователен ден е значим празник, който слага началото на един нов и трогателен житейски път. Благодарим на столичния регион „ Слатина “, че ни дава опцията да отпразнуваме щастливия мотив дружно. От името на целия ни екип, поисквам на първокласниците гладко обучение и голям брой университетски достижения “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.



За втора поредна година, BILLA България се включва в дългогодишната самодейност на представителите на локалната власт. Веригата ще продължава да предизвиква развиването на млади гении, като част от своята тактика за поддръжка на другите групи на обществото.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР