В пълно с правописни и смислови грешки прессъобщение Христо Иванов

...
В пълно с правописни и смислови грешки прессъобщение Христо Иванов
Коментари Харесай

Иванов се обяснява за оня запис

В цялостно с правописни и смислови неточности прессъобщение Христо Иванов се изяснява за оня запис от срещата си с депутатите на Демократична България, в който в прав текст споделя по какъв начин Бойко Рашков щял да бъде употребен за бухалка против опозицията.

Иванов наподобява е последният политик, който ще разбере, че кабинет с мандат на Българска социалистическа партия няма да има, колкото и да му се ще.

Ето едно към едно гъмжащото от неточности пояснение на Христо Иванов от Да, България.

„ Демократична България “ разгласява на уеб страницата си (dabulgaria.bg) цялостния запис от работната среща на парламентарната група, с цел да може всеки да се запознае и да оцени дали и какво се е трансформирало за страната вследствие на диалозите в нея.

„ Виждаме по какъв начин един запис се трансформира в агитационен материал, от който се популяризира фрагменти , извадени от подтекста цитати по медиите. Предполагам, че някои от хората, които взимат решения, го вършат от извадени от подтекста части “, съобщи съпредседателят Христо България.

„ Нека всеки да да реши какво в действителност се е трансформирало в България. Защо би трябвало да хвърляме страната в следващи избори. Ние сме подготвени, само че сигурни ли сме, че това е най-хубавото решение при всички задаващи се рецесии “, добави той.

Христо Иванов съобщи, че в диалозите с депутатите от парламентарната група се разискват въпроси, разискват се опасности и се проучва настоящата обстановка по метод, по който работи професионалната политика. Според него от записа излиза наяве, че всички адресирани проблеми в последните месеци са били обсъждани на срещата.

„ Застанахме на позицията, че би трябвало да имаме държавно управление не тъй като се харесваме, тъй като си имаме доверие в тази четворна коалиция или тъй като има лесни отговори. А тъй като считаме, че страната няма потребност от нови избори и тъй като считаме, че идва тежка зима. Подхождаме към този въпрос извънредно съществено и в случай че някой не го схваща, значи не схваща по какъв начин се прави политика “, сподели той.

Христо Иванов добави, че „ Демократична България “ беше подготвена да изтегли своите министри и да даде парламентарна поддръжка без искания за постове.  „ Имаме отговорност към страната. Въпросът е не кой на кого е афектиран, кой какво не му е харесало, а каква отговорност си подготвен да поемеш за отговорността на тази страна . Това се съдържа и в този запис. Ние сме изцяло спокойни за нашата роля “, добави той.

Той разяснява и позицията на Станислав Трифонов да приключи присъединяване на Има Такъв Народ в договарянията въз основата на записа.

„ Ако Слави Трифонов е подготвен да счупи всичко за четвърти път и неговата парламентарна група се подчини на този подтик, би трябвало да се обърне внимание, че най-заинтересованите са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Въпросът е дали търсим по какъв начин да избягаме от отговорност или търсим по какъв начин да намерим решение за страната. Ако просто би трябвало да си спасим егото и отговорността , може би това е доста добър излаз.

„ Да, считам, че фиксацията да имаш свои министерства, да е единствено твое, ти да назначаваш хората, да имаш личен бюджет и да виждаш само това – това е безспорен разгром “, сподели той.

“Демократична България ” е подготвена да се яви на избори макар всички задаващи се рецесии – икономическа, геополитическа и здравна.

„ Ще отидем на избори спокойни, тъй като знаем, че сме били професионални и виновни. Ще отидем пред гласоподавателите като хора, които сме застанали на страната на здравия разсъдък и на съзнанието , че България е по-голяма от всички възпалени ега , искания, мераци за позиции “, добави той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР