Тука по последни проучвания се отваря една разлика от 10-11%

...
Тука по последни проучвания се отваря една разлика от 10-11%
Коментари Харесай

10 стъпки за спасяване на ПП-ДБ

Тука по последни изследвания се отваря една разлика от 10-11% в ущърб на моите другари от ПП-ДБ и наклонността е за още.

Понеже и аз съм за Промяната, и съм родолюбец и обичам родината и не ми е безразлично, желая ей по този начин – Pro bono, както се изрязява една другарка, да дам няколко непоискани съвета, та най-после всички да сме щастливи.

1. Незабавно премахване на господин Тицин от акцията.

2. Спиране на всякакво говорене (а и действия) за велоалеи, лифтове, тротинетки, зелени покупко-продажби и сходни. Нито един от тези проблеми няма отношение към една национална акция, а гласоподавателите се нервират.

3. Кирил Петков да слезе от колите на НСО и да бъдат наети няколко здрави момчета, които да го возят и пазят, само че най-много да не му дават да приказва.

4. По-полека с Пеевски, тъй като той има благоприятни условия да дава отговор (и ги ползва) и това е нож с две остриета.

5. В положителен проект – да бъде дадена опция да приказват хора, които са в положение да разпознават и формулират (нали така) дневен ред, който излиза отвън границите на необятния център на София.

6. Малко по-добър надзор и сдържано говорене на партийните сбирки. Всеки има неща, които не би желал да излизат нескрито, а Юди постоянно е имало и ще има.

7. Ясно проявление, че има мечтани съдружници, само че има и нежелани съдружници. Но ситуацията е такова, че не може да има държание „ наше дело правое “, който не ни харесва, си е негов проблем.

8. Парадирането с дипломи не носи нищо. В днешно време притежаването на тапия е условност. Днес във „ Факултето “ полицията откри печатница за всевъзможни дипломи.

9. Съдебната промяна я направихме, видяхме я. По-добре към този момент да се мълчи.

10. Не си скръствайте ръцете на предизборните фотоси. Без значение какво ви споделят пиарите.

Мога да напиша и още, работя на и отбелязвам избори от 35 години, много неща съм научил, за множеството от тях съм си платил по отговарящ метод.

Но мисля, че и това стига.

Ако някой желае по-подробни указания, да написа на месинджър.

Отзивчив ще бъда.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР