В отсъствието на лидерите на Продължаваме промяната“ и Демократична България“,

...
В отсъствието на лидерите на Продължаваме промяната“ и Демократична България“,
Коментари Харесай

Васил Терзиев представи кандидатите си за районни кметове в София. Врагът е ясен: ГЕРБ


В отсъствието на водачите на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, претендентът за кмет на София Васил Терзиев и лидерът на листата за общински съветници Борис Бонев показаха претендентите за кметове във всички 24 региона на София. Зад номинациите им стоят още две обединения – партия „ Спаси София “ и гражданското съдружие „ Екипът на София “.

9 от претендентите са издигнати от „ Демократична България “, 8 от „ Спаси София “ и 7 – от „ Продължаваме промяната “. В два от регионите – „ Оборище “ и „ Студентски “, досегашните кметове не са подкрепени за нов мандат. Имената на някои бяха авансово ясни, като да вземем за пример Трайчо Трайков, Константин Павлов, Георги Илиев.

Като главен конкурент в локалния избор беше посочена партия ГЕРБ, а задачата – превъзмогване на неприятното завещание, изясни Борис Бонев:

Една от нашите цели е да освободим града ни от 18-годишно ръководство, което унищожаваше неговия капацитет. Ако ГЕРБ се справяха с това ръководство, в случай че всичко беше цветя и рози, в случай че всичко се случваше, както би трябвало, в случай че го нямаше презастрояването, нямаше проблем с паркирането, в случай че нямаше ремонт на ремонта, в случай че нямаше замърсен въздух, най-вероятно нямаше да има смисъл от това обединяване и нямаше да има смисъл да се борим и да влизаме в тази борба. Само че нашите цели, нашата упоритост е доста, доста по-висока от това, което ГЕРБ и Фандъкова ни представяха през всичките тези 18 години. Така че, що се отнася до мен, сигурно, а имам вяра – и всички останали в нашето обединяване, врагът е явен “.

Ето и цялостния лист на кандидат-кметовете, на които Васил Терзиев ще разчита в съответните столични региони:
Милена Алексиева в „ Панчарево “Лилия Донкова в „ Кремиковци “Румен Димитров – в „ Надежда “Емил Бранчевски – в „ Илинден “Георги Тодоров – в „ Люлин “Георги Атанасов – в „ Банкя “Станислав Илиев – за регион „ Възраждане “Момчил Даскалов – за регион „ Сердика “Георги Кузмов – за регион „ Оборище “Трайчо Трайков – за „ Средец “Еней Енчев – за „ Студентски “Ивайло Кукурин за „ Младост “Константин Павлов – за „ Лозенец “Димитър Божилов – в „ Триадица “Румен Костадинов – във „ Връбница “Владислав Владимиров за „ Нови Искър “Ангел Стефанов – в „ Овча купел “Цвета Николаева – в „ Красно село “Делян Георгиев – в „ Изгрев “Георги Илиев – в „ Слатина “арх. Зарко Клинков – за регион „ Витоша “Димитър Петров – в „ Красна поляна “Кристиян Христов – в „ Подуяне “Ясен Русев – в регион „ Искър “

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР