В океана от предложения за подаръци по празници като 8-ми

...
В океана от предложения за подаръци по празници като 8-ми
Коментари Харесай

В очакване на 8-ми март - с какво да изненадаме жената до себе си

В океана от оферти за дарове по празници като 8-ми Март, изборът на верния, си е цяло предизвикателство – изключително за мъжете. Но интимността и любовта, които ни свързват, могат да улеснят избора ни. Ако сме били задоволително отдадени и наблюдателни, ще сме наясно с характера на своята дама – било то майка, брачна половинка, изгора или другарка. Важно е да познаваме желанията и желанията й, да я слушаме, когато споделя какво я вълнува, от какво има потребност, какво й харесва и какво я прави щастлива.

Преди да пристъпим към избора си:

Не е добра концепция да оставим за последния миг покупката на подарък – рискуваме да не сполучим, а да няма време за импровизации. Така и не намираме това, което търсим, а и когато човек е обезпокоен и бърза, нормално бърка или се стига до " отбий номера ".

Подаръкът да се хареса първо на индивида, за който е предопределен и след това на нас самите. Често се случва тъкмо противоположното, изключително, в случай че пазарим за другарка - в действителност купуваме за себе си. Не би трябвало да сме егоистични или несъобразителни – дано не забравяме, че желаеме да създадем друга жена щастлива, а не нас самите.

Но пък, дано се водим от същите подбуди, които следваме, купувайки за себе си – постоянно желаеме най-хубавото за нас, нали? Е, на същото ще се зарадват и другите – високо качество, персонален детайл, специфична мисъл, а не просто - отбит номер.

Подаръкът да е индивидуален, целеустремен, „ да приказва ”, че е тъкмо предопределен за съответния човек - нещо, което знаем, че той е желал, мечтал, желал мощно или нещо, от което в действителност е имал потребност (което не значи да му подарим тиган или следващия неопределен сервиз за кафе).

И не на последно място, най-хубаво е, когато подаръкът е изненада, само че приятна. Важно е да вложим обич, предпочитание и план в избора - опаковката, детайлите, картичката. Хубаво е да има синхрон и връзка сред обособените детайли, в цветово отношение, материи, форми и така нататък. Така се придава комплектност и жанр.

Изборът на подарък за майката, обичаната и дъщерята, е извънредно богат, само че парадоксалното е, че хем има от всичко и по доста, в комерсиалната мрежа, хем точно това ни обърква и затруднява. Всъщност постоянно кръжим към едни и същи неща и знаем кои са при всеки мотив, само че тъкмо когато той наближи - всички хрумвания се изпаряват от главата. И въпреки всичко - в никакъв случай не е късно тъкмо в този избор да намерим точната изненада за празника.

Идеи за подарък за 8-ми март:

Да не кажем всички, само че съвсем всички дами харесват цветя. Разнообразието на цветните пазари е в действителност огромно – очите ви да изтекат от лукс. Всевъзможни типове, цветове, аранжировки, панделки, мрежи, аксесоари. Важно е, обаче вие да съобразите, какви цветя обича дамата, на която ще ги подарявате. Още един внимателен миг има тук – някои дами са прекомерно сантиментални във връзка с откъснаните цветя. Разстройва ги фактът, че ще и ще би трябвало да отидат в коша за отпадък.

Спасението е в саксийните цветя. Освен, че са живи, при верни грижи към тях, дълго време ще припомнят за оня прекрасен 8-ми Март, в който сте ги подарили. При това доста от саксийните цветя символизират все хубави неща – благополучие, пари, шанс, брак, изобилие и така нататък, а огромна част от тях облагородяват дома като го пречистват от неприятна сила, филтрират въздуха, обезвреждат нездравословни субстанции в пространството. Друга опция са букетите от шоколадови бонбони – същинско прелъщение и приятност за сетивата. За по-арт натурите, бихме предложили да се доверите на професионалните услуги на майсторите – създатели, които създават цветя от восък и парафин – същинско произведение на изкуството са.


Роза от восък в истинска и съвременна опаковка

Ако сте решили да поднесете парфюм – наложително би трябвало да познавате ароматните желания на дамата и да прецените, дали да е по-лек - всекидневен, или по-тежък – вечерен, също и дали да е цитрусов, блудкав, с цвят на зелено и така нататък. А, и не забравяйте, че идва пролет, а малко след нея и лято – все сезони, носещи ефирни, ненатрапчиви и свежи аромати. Съобразете и метода й на живот - за интензивно спортуващите дами, има по-леки аромати. Ако сте комплицирани в избора, не забравяйте, можете да получите добър консулт от благонадежден продавач-парфюмерист или да прочетете в интернет, кои аромати на какъв характер пасват най-добре.

Куче, коте, зайче, птички, хамстер, костенурка, хамелеон или друга животинка, също е превъзходен подарък. Подходящо опакован съгласно типа на животното – в плетен панер с огромна панделка, в кутия с дупки, с цел да диша (сложен за малко, единствено, до момента в който го подарите), импровизирайте и развихрете въображението си. Опциите са доста. Този вид подарък е подобаващ, в случай че сте уверени, че дамата в действителност желае и е сигурна, че може да гледа въпросното животинче, ще му обезпечи нужните условия.

Фино долни дрехи, красива дреха или аксесоар – шал, украшение, сякаш са класика. А, знаем за класиката - постоянно тривиална, само че постоянно - отличен избор. Това са неща, които в никакъв случай не са допълнително за една жена и тя постоянно ще откри мотив да ги постави. Гледайте да улучите номера и цвета или най-малко да се уговорите с продавача за възможна промяна. За задачата запазете касовия бон.

Колаж със фотоси – подбрани от най-хубавите споделени моменти дружно. Истински съкровен, фамилен и покъртителен жест. Подарък, който приказва за непосредственост, любов, благодарност. Връща лентата на спомените обратно към скъпи прекарвания и е мост към бъдещето, за нови такива. Подберете подобаваща и пасваща си с интериора в дома, рамка. А във фотостудията се вършат към този момент всевъзможни предмети от бита и сувенири със фотоси на клиента. Интересен избор са и карикатури и сходни хумористични портрети. Може да наподобява несериозно, само че в действителност всеки би се поласкал.

Книга или цяла поредност от обичан неин създател или желан род. Вечен подарък, стойностен и логичен. Не забравяйте да надпишете и да отправите персонално благопожелание. Необходимо е да познавате усета и ползите на дамата, с цел да уцелите книгата. А може да изберете и нехудожествена литература - справочници, енциклопедии, биографии. Всеки по-съвестен книжар би ви оказал помощ.

Подаръчен ваучер по никакъв начин не е за изпускане като концепция. През деня си дамите нормално нямат доста време за себе си и множеството копнеят за малко персонално такова. Дълъг масаж, арома терапия, спа уикенд, басейн, джакузи, парна баня, сауна... същинска идилия. Ваучерът е краен вид и избавление, в случай че в действителност не знаете какво би зарадвалo дамата до вас или желаете да оставите този избор на нея.

Не забравяйте картичката и съкровения текст в нея, както и положителното въодушевление, откровената любов и топлата прегръдка, съпровождащи вашия подарък. Защото сами по себе си, те са най-ценният подарък.

Модната законодателка и иноватор, Коко Шанел е споделила: „ Най-хубавите неща в живота са безвъзмездни. Тези след тях са доста скъпи. ” Вие подарете наложително най-хубавите!
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР