В Община Сливен шест басейна са годни да функционират през

...
В Община Сливен шест басейна са годни да функционират през
Коментари Харесай

В Община Сливен шест басейна са годни да функционират през летния сезон

В Община Сливен шест басейна са годни да действат през летния сезон, оповестиха от общинския пресцентър.

Председателят на Комисията по водноспасителна активност инж. Снежана Кънева регистрира, че плувните басейни на територията на града са „ Спорт Палас ", „ Аква парк " - Градска градина и Комплекс „ Св. Никола ".

На територията на Сливенски минерални бани са Комплекс „ Аглика ", „ Ветрови хълмове " и „ Калина ". В случай на разкриване на нови водни обекти за публично прилагане през летния сезон, те се ревизират, според условията на Наредбата за водноспасителната активност и обезопасяване на водните площи.

В заповедта е разпоредено на кметовете на обитаемоте места - Бинкос, Гавраилово, Селиминово, Николаево, Злати челник, Мечкарево, Самуилово, Панаретовци, Старо село, Крушаре, Желю челник и Горно Александрово, на чиято територия се намират водни обекти, в период до 16 май да издадат свои заповеди, според наредбата.

Освен това се изисква да подхващат нужните ограничения по ободряване на непрекъснати надписи, които не разрешават къпането в открити водни басейни и слагат указателни и предупредителни табели на тези места. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР