В Ню Йорк продадоха апартамент, собственост на американско семейство на

...
В Ню Йорк продадоха апартамент, собственост на американско семейство на
Коментари Харесай

Продадоха апартамент на Рокфелер в Ню йорк

В Ню Йорк продадоха апартамент, благосъстоятелност на американско семейство на индустриалци, политици и банкери Рокфелер. Имотът е закупен от незнайно лице, сумата на договорката също не е оповестена.

Според брокера, продал обекта, през последния месец към 35 евентуални купувачи са разгледали жилището и ползата към него е бил голям. Имотът се намира в 19-етажна постройка на Пето авеню, предлагаща панорамна панорама към Централния парк. Продаден е 43 дни. Първоначално апартаментът бил препоръчан на пазара на цена от 11,5 милиона $. Реалната продажна цена е незнайна. Общата повърхност е към 370 квадратни метра.

Имотът е благосъстоятелност на семейство Рокфелер от 1963-а, когато е добит от Нелсън Олдрич Рокфелер, внук на петролния магнат Джон Рокфелер, губернатор на Ню Йорк и вицепрезидент на Съединени американски щати.

По-рано беше обявено, че междинната цена на притежанието на жилище в Съединени американски щати за годината до септември 2020-а се е нараснала с 13%, до 319 хиляди $. Това е рекордно годишно нарастване на цените през последните седем години, от октомври 2013-а насам.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР