В няколкото работни дни до Великденските празници, звездите са ни

...
В няколкото работни дни до Великденските празници, звездите са ни
Коментари Харесай

Звездите за бизнеса от 22 до 28 април

В няколкото работни дни до Великденските празници, звездите са ни приготвили изненади. Това е седмица за привършване и завършване на това, което е стартирано в по-ранен интервал. Седмицата не допуска дейна активност, удобна е за преосмисляне и дотъкмяване на стартирани действия, а новото начало ще сложим в дните след 5-ти май, когато ще настъпи Новолунието в знака на стабилността и парите, Телец. Слънцето от 20 април мина в знака Телец, настроени сме към фамилията, традициите, стабилността и финансовата сигурност.

Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме сила от всичко към нас. Докато знакът е в ръководство, подобаващите тематики ще бъдат финансовата непоклатимост, работата и отговорностите, свързани с нея, нашата лична самокритика, разкриване на способности и гении и реализирането им, фамилията и връзката ни с Природата.

ОВЕН

Седмица, с тенденция осъществяване на поставените цели най-много свързани с кариерното ви развиване или съществена активност. Успехът е на ваша страна, постигнали сте резултати, които ви носят морално и финансово задоволство. Но въпреки всичко внимавайте във връзка с парите -  както бързо могат да дойдат, по този начин елементарно могат и да си отидат. Насочете се към тяхното устойчиво и трайно положение. Периодът е удобен за усвояването на нова информация, образования, провеждането на диалози, за справяне с зародила конкуренция или реализиране на мечтаното от вас. Преговаряйте за ползите си, Меркурий е във вашия зодиакален знак. Подредете мислите си и подобрете концентрацията си, мозъкът ви работи интензивно, а резултатът ще бъде позитивен в случай че се вслушате във вродената ви дарба да усещате другата страна. Ако усещате, че нещо не ви доближава през тази седмица, направете преоценка на живота си до тук и вземете значими решения. Чарът и въздействието ви се усилват, Венера планетата на любовта и парите също е в знака Овен. Очакват ви изненади!

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви подарява с прилив на сила и възторг. Слънцето мина във вашия знак на ръководство, Телец. От 20 април пред вас се открива нов интервал за обновяване и деяние. През тази седмица насочете вниманието си към привършване и завършване на стартирани планове, поети задължения, действия. Доверете се на интуицията си и добития опит и отделете време за решения, свързани с вашето кариерно развиване и обществен статус за вбъдеще. Седмицата е удобна за решение на финансови въпроси, съдружия, юридически въпроси, установяване на бъдещи цели, обучение и изпити, връзки с задгранични сътрудници.  Критични за вас са дните 22-ри и 23-ти април. Избягвайте импулсивни действия и решения, взети под въздействие на засилено предпочитание за смяна или нервно напрежение. Бъдете оптимално деликатни във финансовите интервенции. Нека рисковете ви бъдат премерени. Преподреждат се целите ви. Новото начало за вас ще настъпи след 5 май, когато е Новолунието във вашия звезден знак.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е мощна и динамична за вас. Движите се съгласно посоката, която сте избрали. Събитията следват своя ход, а някои от тях не зависят от вас. Усилва се желанието ви да измененията живота си. Венера и Меркурий ще ви поддържат в реализирането на ваша фантазия. Използвайте чара и обянието, които струят от вас, красноречието и подарък словото, които имате, с цел да си извършите реклама, да увеличите въздействието си в колектив или организация.  Можете да преодолеете всяко предизвикателство, да разсеете известни подозрения, свързани с професионалната ви посока. Чрез уменията ви да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, посредством репутацията, която сте си обезпечили, можете да постигнете по-високо публично състояние. Бъдете уверени, следвайте целите си и отстоявайте ползите си. В тази последна седмица от април за някои от вас ще завърши един стадий от развиването ви. Основната линия ще бъде обвързвана с вашите партньорски връзки, персонални или настоятелен. Насочете внимание към дейностите си, предпазвайте се от импулсивни действия или неверни избори. Направете разбор на своята съществена активност до тук. Използвайте насъбрани познания, опит и се вслушайте в интуицията си, с цел да можете да изберете посоката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР