В невероятен лукс тънат Григор Димитров и Лолита Османова. Българинът

...
В невероятен лукс тънат Григор Димитров и Лолита Османова. Българинът
Коментари Харесай

Григор Димитров и Лолита тънат в невероятен лукс

В необикновен разкош тънат Григор Димитров и Лолита Османова. Българинът заведе обичаната си на остров Некер, който се намира в Карибите в красивите и непокътнати Британски Вирджински острови.

Некер е частният остров на сър Ричард Брансън, който за 3 години го трансформира в един от най-луксозните курорти в света. Той влага 10 милиона $ в просторни вили с 10 спални.

G in Necker Island
— griglobal (@griglobal1)
За Гришо обаче почивката ще бъде много дейна. Той е измежду участниците в годишния благотворителен тенис шампионат за експерти и дилетанти " Necker Cup ", който ще се организира в идващите дни на райския остров. Надпреварата ще се организира за 10-ти път, а задачата е да се съберат средства за разнообразни благотворителни фондации, като досега шампионатът е събрал над 4 милиона $.

За задачата всеки, който се интересува и е поканен, би трябвало да заплати доста сериозна сума за присъединяване. Тази година тя е 95 000 $ за двойка, живееща на остров Некер, и 85 000 $ за двойка, живееща на прилежащия остров Москито.

Grigor with family at Necker Island
— griglobal (@griglobal1)
Тазгодишният шампионат ще продължи до края на седмицата, а останалите тенис звезди към момента не са оповестени. Извън надпреварата всички участници и посетители на събитието имат опция да се насладят на доста разнообразни действия като сърф, гребане, гмуркане и доста други.

За Григор това ще бъде второто му присъединяване в шампионата след 2016 година, когато се забавлява доста, а по-късно пристигна и най-успешният сезон в кариерата му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР