В навечерието на новия сезон на Игри на волята сме,

...
В навечерието на новия сезон на Игри на волята сме,
Коментари Харесай

Секси инфлуенсърка: Първата участничка в новия сезон на Игри на волята

В навечерието на новия сезон на " Игри на волята " сме, а участниците тази година ще са още по-интересни и разнообразни от предишните сезони. Вече е известно и името на първата известна участничка в новия сезон - Жени Джаферович.

Инфлуенсърката заяви новината публично в Instagram, където попита почитателите си: " Къде бях цяло лято? ", а огромна част от догатките бяха точно, че половинката на Ваня Джаферович е била участник в риалити шоуто, написа Шоу Блиц.

По-късно Жени удостовери новината в стори, само че също и в пост, в който попита същото. Факт е, че дамата до Ваня Джаферович се беше скрила за много дълго време от обществените мрежи, а това повдигна много въпроси, на които в този момент към този момент има явен отговор. Повече детайлности към присъединяване на Жени в новия сезон на " Игри на волята " не са известни, само че наподобява, че се е задържала много дълго.

Инфлуенсърката сподели на фотоси и белези по тялото, което значи, че се е впускала в много съществени борби.

В четвърти сезон на " Игри на волята: България " ще има доста нови, разнообразни и още по-сложни борби, пред които племената ще бъдат изправени. И в четвърти сезон племето, заело втора позиция на териториалните борби, ще се настани в Стопанството. В съпоставяне с меандрите на реката, стопанството е надалеч по-приветливо. Най-малкото храната е обезпечена. За да има годишна продукция обаче, работата е изморителна. Особено за тези, които не са хващали мотика и весло през живота си.

Племето победител в териториалната борба ще разполага с първокласна вила на българското Черноморие. Огромна къща с всички вероятни улеснения. Няколко спални и бани, лятна кухня и басейн. А от панорамната тераса се открива панорама към цялата хубост на морския бряг край Царево. Кой не би желал да живее тук. Къща-мечта с панорама към морската простор.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР