Епична измама във футбола е извършена в Румъния, алармира спортния

...
Епична измама във футбола е извършена в Румъния, алармира спортния
Коментари Харесай

Култова измама в румънския футбол - вместо бивш играч на Барса идва близнакът му

Епична машинация във футбола е осъществена в Румъния, сигнализира спортния журтарист Емануел Рошу. В " Динамо " (Букурещ) се съмняват, че вместо национала на Гвинея-Бисау Едгар Мигел Йе в отбора е дошъл близнакът му Еделиньо.

Двамата братя са юноши на " Спортинг ", само че Едгар отива в " Барселона ", само че записва единствено 1 мач. След това е във " Виляреал ", " Беленензеш ", " Лил ", " Нант ", " Трабзон ", " Фейенорд " и " Истанбул Башакшехир ". Играе в националния тим на Португалия, в това число и една контрола с мъжете. След това записва 3 мача за Гвинея-Бисау.

През февруари подписва с " Динамо ", само че изиграва единствено 5 мача, а от няколко месеца не попада даже в групата. Заплатата му е 18 000 евро на месец.

В клуба почнали да се усъмняват, когато се оказало, че не приказва британски, а единствено португалски, а по време на договарянията бил доста добър на английския език. След това отказал да даде шофьорската си брошура. на терена бил много слаб.

Брат му Еделиньо също е футболист, само че в никакъв случай не е играл първокласен футбол. От втория тим на " Спортинг " е преотстъпват във втора латвийска и трета полтугалска дивизия. След това е във втория състав на " Брага ", играе за " Синтаеш ", " Фелгейрас ", " Гондомар ", " Мирандела " и през предишния сезон е в " Резенде " от обласната група в Португалия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР