Няма наркотични вещества в кръвта на 21-годишния шофьор, който причини

...
Няма наркотични вещества в кръвта на 21-годишния шофьор, който причини
Коментари Харесай

Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Шофьорът е карал със 175 км/ч

Няма наркотични субстанции в кръвта на 21-годишния водач, който аргументи тежката злополука с мощен джип в Пловдив. Това сподели химическата експертиза, оповестиха от прокуратурата в града.

По-рано друга експертиза сподели, че той е карал и без да е използвал алкохол .

Готова е и автотехническата експертиза, която е открила, че водачът е карал със 175 км в час.

 Останките на цар Фердинанд към този момент са в София, чакат го в двореца 3 мин. Останките на цар Фердинанд към този момент са в София, чакат го в двореца " Врана " (ГАЛЕРИЯ, ВИДЕО)  Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна 1 мин. Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна  Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ) 4 мин. Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ)  Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София 2 мин. Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София  Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ) 3 мин. Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ)  Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО) 4 мин. Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО)  Останките на цар Фердинанд към този момент са в София, чакат го в двореца 3 мин. Останките на цар Фердинанд към този момент са в София, чакат го в двореца " Врана " (ГАЛЕРИЯ, ВИДЕО)  Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна 1 мин. Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна  Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ) 4 мин. Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ)  Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София 2 мин. Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София  Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ) 3 мин. Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ)  Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО) 4 мин. Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО)

Тежкият случай стана рано в понеделник към 3:30 ч. Мощният джип се вряза с висока скорост в дървета. На място починаха 21-годишният водач и 20-годишната му спътница на предната седалка.

Приятелите им – момче и момиче на 22 години, които са се возили откъм гърба, бяха откарани в болница. По-тежко бе положението на момичето.

Снимка: bTV

Загиналия водач е наследник на чиновник на КАТ. Джипът, който е карал, е благосъстоятелност на софийска компания.

Младежът има 16 нарушавания на Закона за придвижването по пътищата за три години, откогато има шофьорска брошура. Според полицията лидерът не е бил рисков и няма съществени нарушавания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР