В началото на пандемията комуникацията вървеше добре - редовни пресконференции

...
В началото на пандемията комуникацията вървеше добре - редовни пресконференции
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: При ниска избирателна активност твърдите партийни ядра ще решат вота

В началото на пандемията връзката вървеше добре - постоянни конференции и непосредствено казване на нещата, каквито са. Впоследствие обаче ръководещите взеха решение да приватизират и да не си признаят, че имат потребност от експертна помощ.
Това съобщи в предаването пиар експертът Любомир Аламанов, разяснявайки информационните тактики на властта във връзка с ковид, както и политическите послания в. По думите на Аламанов ниска изборна интензивност дава опция на твърдите партийни ядра да решат изборите.
" Управляващите се капсулираха и желаеха всичко да вършат сами. Това вътрешно породи проблеми, защото никой не искаше да направи нищо преди министър председателят да каже, тъй като явно той има крайна дума. Излиза министърът и отваря магазини, след 20 минути идва министър председателят и затваря магазини ", разяснява Аламанов, който е уверен, че естественият спешен мениджмънт работи с точни параметри, а в тази ситуация се следи безпорядък.
По отношение на предизборна акция и посланията ѝ, Любомир Аламанов означи, че политическите сили у нас са били много изплашени. " От една страна, от пандемията и всичко, което се случва към нея. От друга страна, от митингите и недоволството на хората. Затова първична цел на политическите партии беше да стегнат личния си електорат, твърдото ядро. Това е сигурност в това, което имат. Затова и акцията беше доста обрана и най-вече с надъхване на личния електорат ", сподели PR специалистът.
" Нямаше толкоз доста търсене на външна страна, търсене на негласуващите. Затова съвсем няма подкана за гласоподаване, тъй като при една ниска изборна интензивност твърдите ядра ще решат безусловно всичко. Всяка партия гледаше да си стои при електората, да си стои при твърдото ядро и да е сигурна, че то ще гласоподава ", посочи още Любомир Аламанов.
Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР