Досега няма синхрон, в който Виктория да е казала добра

...
Досега няма синхрон, в който Виктория да е казала добра
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Християна разкрива мислите си за Виктория, Йоана и предстоящите събития в имението

" Досега няма синхрон, в който Виктория да е споделила добра дума за някого, само че все пак с Йоана си разделят първото място по зло ", споделя Христиана в Jenite.bg Подкаст.

Освен, че я афишира за най-големия изверг в къщата, Християна счита също, че Йоана няма същински благосклонности към Алек, а просто желае да стане по-водеща фигура от Виктория.

А по какъв начин ще се развият събитията в имението, съгласно Христиана? Силви излезе, само че значи ли това, че ситуацията ще придобие по-лежерен темперамент?

" Ооо, не, никога! Ще е доста тежко и съгласно мен на мушка ще бъде Маги! ", допуска Хриси.

Макар да упрекваха точно Християна за огромна част от свадите измежду девойките, като че ли те са в разгара си в този момент, когато тя към този момент не е част от предаването.

" Доакто бях вътре аз бях скандалджийката и на давах на останалите поле за изява. Но пък в този момент те разпростират своя капацитет.

А за какво се образува абсурдът със Силви?

" Силви не влизаше в директен спор, само че дразнеше с държанието си. В последна сметка сме едно домакинство, в което би трябвало да се съобразяваме. Силви просто не се вписваше в него, а аз трябваше да влизам в ролята на вуйна Цецка от столовата ", показа Хриси.

Имала ли си е другар, до момента в който е била в къшата и обвързана ли е сега? Защо изгониха Васка на толкоз ранене стадий? Защо на Алек не му хареса целувката с Хриси? Изненадана ли е била, когато Надя " изяде " всичките пайове? Гледайте и ще разберете!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР