В началото на 90-те години на миналия век светът получи

...
В началото на 90-те години на миналия век светът получи
Коментари Харесай

Сандра Бълок се оттегля от киното, за да се посвети на семейството

В началото на 90-те години на предишния век светът получи „ подаръка “ Сандра Бълок на екрана в екшъни като " Скорост " и драми като " Време за ликвидиране " и " Приложна магия ". През 2000 година тя към този момент е потвърдена актриса с филми като " Мис скришен сътрудник " и " Сблъсъци ". След 30 години на екрана Бълок си проправи път към премиите с филмите " Сляпата страна " и " Гравитация ". След толкоз популярност и оценки 57-годишната актриса счита да се откаже от киното.

В изявление за „ The Hollywood Reporter “ Сандра Бълок разкри, че ще се отдръпна от актьорството . Решението ще ѝ разреши да отделя повече време на децата си (12-годишния наследник Луис и 10-годишната щерка Лайла). Бълок сподели: " Толкова съм прегоряла. Толкова съм изтощена и не съм способна да вземам здравословни, умни решения ". В изявлението тя продължава, че съгласно нея непрекъснатата ѝ работа през последните три десетилетия се е трансформирала в затруднение. Бълок е търсила одобряване в кариерата си, вместо да го откри вкъщи, където е знаела, че ще бъде. Сега тя взема решение да се концентрира върху фамилията, намирайки одобряване в децата си и брачна половинка си Брайън Рандал, с който е от 2015 година

Това не е първият път, в който актрисата разяснява, че се отдръпва. В по-ранно изявление за „ Entertainment Tonight “ по време на прес турнето за последния ѝ филм " Изгубеният град " Сандра Бълок сподели, че има други места, на които желае да бъде. По време на изявлението тя призна, че приема работата си като актриса като работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, доста съществено. Вместо това обаче тя желае да бъде 24/7 с децата и фамилията си . Когато " The Hollywood Reporter " я попита какъв брой дълга може да бъде почивката ѝ от актьорството, отговорът ѝ беше неразбираем: " Наистина не знам ".

Последният ѝ филм, " Изгубеният град " , срещна доста обич от страна на публиката, като получи 83% в Rotten Tomatoes. Филмът донесе 187 млн. $ в международен мащаб, което го трансформира във втората по доходи комедия от завръщането в кината след пандемията. След шлагерите на Netflix " Кутия за птици " и " Непростимо ", актрисата беше добре пристигнала още веднъж на огромния екран измежду любимците на почитателите Чанинг Тейтъм и Даниел Радклиф. И да не забравяме, с доста очарователната поява на единствения и несравним Брад Пит.

Бълок има „ Оскар “ и номинации за филмите " Сляпата страна " и " Гравитация " . За " Сляпата страна " получи и " Златен глобус " . Актрисата има лично продуцентско студио, в което е била продуцент на 17 кино лентата, наред с близо 60-те си изяви на екрана. Но какво значи отдръпването ѝ за оповестеното продължение на " Кутия за птици "? Само времето ще покаже.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР