В момента преминаваме през сложен период. Ако ограниченията са нещо,

...
В момента преминаваме през сложен период. Ако ограниченията са нещо,
Коментари Харесай

Храни за повишаване на имунитета по време на коронавирус

В момента прекосяваме през комплициран интервал. Ако рестриктивните мерки са нещо, с което ще би трябвало да се срещнем, може също по този начин да се възползваме от него, с цел да научим малко за здравето, изключително за храните, които дейно ускоряват имунната ни отбрана .

В този внимателен интервал сме склонни да се усещаме по-уязвими . За да помогнем в укрепването на имунната система , съставихме къс лист на най-хубавите съставки, които би трябвало да се одобряват.



Разбира се, би трябвало да се грижим за метода си на живот, като одобряваме елементарни и съществени правила, прекомерно постоянно подценявани : задоволително сън, упражняване на спортна активност (без опрощение, това също работи вкъщи и без екипировка!), да пуснем слънцето в нашия интериор и така нататък

По отношение на храната още веднъж може да се приложат избрани неща. Въпреки това, би трябвало да се има в поради, че диетата не е решението на всичките проблеми , а скъпа помощ за повишение на успеваемостта на имунните ни отбрани .

Затова да се обърнем към витамин А и витамин С (без да се прекалява), само че и пробиотици: чесън, лук, ядки, аспержи, бобови растения, червени плодове или даже пащърнак.
Други звездни храни за повишение на имунната система са куркума , която можете да се поръси върху ястията или да се добави към супите, и джинджифил , съвършен като отвара. Сварете късчета джинджифил, прибавете няколко капки лимон и чаена лъжичка мед и ще се получи успокояваща напитка и естествено противовъзпалително средство.

Не се колебайте да употребявате пресни плодови и зеленчукови сокове , както и плодовете и зеленчуците на сезона !

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР