В момента наблюдаваме шоу. Колегите, които дойдоха от улицата, очевидно

...
В момента наблюдаваме шоу. Колегите, които дойдоха от улицата, очевидно
Коментари Харесай

ГЕРБ: Това шоу започва да струва твърде скъпо

В момента следим шоу. Колегите, които пристигнаха от улицата, явно не могат да излязат от тази роля. Само че това шоу стартира да коства прекомерно скъпо и на българския народ, и на парламентаризма. Така в " Денят стартира " по Българска национална телевизия разяснява политическата обстановка депутатът от парламентарната група на ГЕРБ Радомир Чолаков.

По думите му хората, които са влезнали " на вълната на шоуто ", са почнали да усещат, че въпросът с ръководството на страната е по-сложен. И схващат, че им би трябвало ауфтакт, с цел да премислят и да опитат по-добре идващия път.

Според него ГЕРБ няма проблем с предварителни избори.

" Ние постоянно сме желали да има устойчиво държавно управление, тъй като знаем какъв брой значимо и какъв брой отговорно е в този миг страната да има устойчиво настоящо държавно управление. При състояние обаче, че сега Народното събрание, изключвайки ГЕРБ, не може да създаде държавно управление, а то е очевидно, че без ГЕРБ няма по какъв начин да стане, разумната последваща стъпка е да се отиде на нови избори. Идва вторият ум на българина, нека той да е по-добър ", разяснява Чолаков.

Той изрази сигурност, че и на идващите политически избори ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ. По думите му преди тези избори са се изговорили доста червиви приказки и ужасно доста мостове са били изгорени.

" Има някакъв дух на безнаказаност и на анархизъм, който витае не от през днешния ден. От доста години. И този дух разрушава устоите, изгаря мостовете, което го видяхме в първите дейности на настоящия парламент. Струва ми се, че би трябвало да седнем и да помислим кой къде сбърка, да се покае, в случай че желае пред себе си. В този мандат ГЕРБ не е сбъркал, той е в изолираност. ГЕРБ е в глуха отбрана, ударите се сипят отвред - обиди, обиди, обиди ", сподели още Чолаков.

Според него резултатите от изборите са посочили, че българският гласоподавател е изразил желанието си ГЕРБ да бъде в ръководството, само че подложен на доста непоколебим надзор. Чолаков счита, че епохите на революциите са минали и би трябвало да се ръководи с консенсуси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР