В момента има всякакви спекулации, особено като се има предвид

...
В момента има всякакви спекулации, особено като се има предвид
Коментари Харесай

Политолог: Окултната тайнственост не носи позитиви за ИТН

В момента има всевъзможни спекулации, изключително като се има поради мълчанието на втората политическа партия, сподели в изявление за БНР политологът Иван-Асен Иванов.

„ Не съм почитател на това, което Има Такъв Народ са избрали като своя тактика. /…/ Все отново образуването на държавно управление съставлява образуване на най-публичната институционална форма на власт. /…/ Тази към този момент окултна съвсем загадъчност, като че ли не следим образуване на държавно управление, а инициация в ложата на загадка организация - това не носи каквито и да било позитиви за Има Такъв Народ. “

Ако Има Такъв Народ не съумеят да сформират кабинет, третата политическа мощ, която вземе мандата, не би имала висока легитимност да сформира държавно управление, уточни Иван-Асен Иванов в предаването „ Преди всички “.

Единствената причина, която би провокирала Има Такъв Народ да създадат кабинет в този момент, е желанието ГЕРБ да бъдат демонтирани от властта, акцентира Иванов.

„ Не се знае в идващ парламент, с едни бързи избори, какво ще се образува вътре. Може да се случат нещата по подобен метод, че да имаме патриоти, внезапно да нямаме ИМВ и тогава обстановката се трансформира изцяло, в случай че другите партии запазят гласовете си от сегашните избори. “

„ ГЕРБ несъмнено са мобилизирани. Чуваме и поръчките на Борисов. Ако гледаме на ГЕРБ без Борисов, разпадът на партията ще последва извънредно бързо. Самата харизма на Борисов стартира последователно да ерозира “, сподели още в разбора си Иван-Асен Иванов.

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР