В лятната дейност, ,, Ваканция в музея -2022″, която се

...
В лятната дейност, ,, Ваканция в музея -2022″, която се
Коментари Харесай

Психолози се включиха в инициативата на РИМ „Стою Шишков“, „Ваканция в музея“

В лятната активност,,, Ваканция в музея -2022″, която се организира в РИМ,, Стою Шишков „- Смолян се включи и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните, заяви секретарят на комисията Сийка Алексиева.
В другите действия, заложени в програмата ще вземат участие възпитаници от образователните заведения в Смолян.
Съвместната самодейност е ориентирана към образуване на свободното време на децата, с цел да се намират в приятна и радостна среда.Участвайки в тези начинания, подрастващите ще развият самостоятелни качества и умения.
„ Ваканция в музея “ включва разнородни занимания, изобразяване на керамично гърне, запознаване с обичайните ястия за Родопите и тяхното подготвяне, направа на картини с техника от плъст са единствено част от дейностите планувани за децата.
За сполучливото протичане на заниманията, психолозите Елена Бончева и Росен Кубински демонстрираха на децата по какъв начин да се опознаят по-добре, по какъв начин да станат другари, да поддържат връзка дребни и огромни, с цел да образуват компетентен и можеш екип.
Нека време прекарано дружно да остави паметен спомен за всяко дете, а наученото да бъде запомнено, сподели в умозаключение Алексиева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР