В края на миналата година световният футбол бе разтърсен от

...
В края на миналата година световният футбол бе разтърсен от
Коментари Харесай

Араби предлагат на Меси 300 милиона долара

В края на предходната година международният футбол бе разтресен от новината, че суперзвездата Кристиано Роналдо ще продължи кариерата си в саудитския Ал Насър.

Португалецът разтрогна с Манчестър Юнайтед, с цел да подпише рекорден за футбола контракт на стойност 175 милиона паунда на сезон.

Mundo Deportivo в този момент твърди, че от арабската страна са подготвени да доведат неговия най-голям противник Лионел Меси. Изданието оповестява, че бащата на аржентинеца е дошъл в Рияд, с цел да договаря за още по-грандиозна договорка за своя наследник. Договорът на международния първенец с Пари Сен Жермен изтича през лятото и той може да се причисли към Роналдо в Саудитска Арабия единствено след няколко месеца, единствено че в един от огромните съперници на Ал Насър - Ал Хилал.

Смята се, че притежателите на тима оферират феноменалните 300 милиона $ (245 милиона паунда) на сезон. Подобна опция бе доказана и от Насър Ал-Атия, който е родственик на емира на Катар.

„ Следващият клуб на Меси ще бъде в Саудитска Арабия, откакто напусне ПСЖ. В момента на Ал-Хилал е неразрешено да записва нови играчи до идващия трансферен прозорец, само че те желаят той да подпише в този момент, а да се причисли през лятото “, признава Ал-Атия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР