В края на миналата година Поли Генова обяви радостната вест,

...
В края на миналата година Поли Генова обяви радостната вест,
Коментари Харесай

Бременната Поли Генова измръзна по време на снимки

В края на предходната година Поли Генова разгласи радостната новина, че чака първородното си дете. И макар измененията, които й се случват с всеки идващ месец от бременността, която към този момент е много напреднала, певицата е решила да работи – колкото и до момента в който може. Дори и когато температурите са извънредно несъответствуващи за жена в сходно положение.

Наскоро чаровната русокоска призна, че по време на фотосите за видеото към новата й ария „ Героите”, в студиото е било доста студено. „ Измръзнахме, не беше елементарно за мен, тъй като трябваше и да почивам по-често, само че устоях, няма начин”, показа певицата, която е в трепетно очакване на своето момченце.

Не е серпантина да работи и по втория си подред албум, който най-вероятно ще съвпадне с най-важното събитие в живота й, което се чака да се случи напролет.

За Поли песента „ Героите” се оказва доста специфичен план, на който тя се посвещава неслучайно точно в този момент, по време на бременността си.

„ Вдъхнових се от дарението на дребните пелени за недоносените бебета, което Pampers направиха. Почувствах, че и аз мога да даря малко мощ и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си”, добавя още с неспокойствие чаровната певица.

Вдъхновяващата ария „ Героите” е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът е на самата Поли.

Както казахме, сега Поли е към този момент в много напреднала бременност и с неспокойствие чака да прегърне първородното си дете. Но вълнението си не крие и бъдещият баща и дълготраен другар на певицата, който има френски корени. Любопитна детайлност е, че когато Поли взема решение да му заяви радостната вест, той я изпреварва с думите, че към този момент знае, тъй като имал мощно предусещане.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР