В края на изминалата година Rivian достави първите произведени джипове“

...
В края на изминалата година Rivian достави първите произведени джипове“
Коментари Харесай

Rivian достави първите „джипове“ на клиенти

В края на миналата година Rivian достави първите създадени „ джипове “ R1S SUV на свои чиновници и даде обещание, че потребителските доставки ще стартират през това лято. Малко по-късно от компанията се позоваха на рецесията с полупроводници и неналичието на други детайли и удължиха този период до декември 2022 година. Ето, че в този момент от Rivian съблюдаваха първичното си заричане и започнаха доставките на първите поръчани R1S от клиенти. Потребител с името „ fletch ” разгласява няколко фрагмента и първи усещания от своя всъдеход след изминати към 160 километра с него.

Rivian R1S споделя огромна част от характерностите си с пикапа R1T, както и задвижването си. Всъдеходът се предлага с няколко разнообразни акумулатори, които обезпечават сред 400 и 515 километра пробег според от версията, която поръчате. Най-наточената версия се предлага с четири електромотора, по един на всяко колело, които обезпечава задвижване на четирите колела и ускоряване до 100км/ч за малко над 3 секунди.

`Rivian

„ Джиповете “ получават серийно въздушно окачване, както и съществени офроуд качества, с помощта на специфични режими, които покачват клиренса с до 15см и разпределят въртящия миг към четирите колела за най-хубаво показване. Очакваме скоро електрическият модел да бъде доставен до още повече клиенти, които да споделят повече усещания за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР