В края на 1959 година става нещо наистина необяснимо. Трима

...
В края на 1959 година става нещо наистина необяснимо. Трима
Коментари Харесай

НЛО случаят Силфо и до днес остава загадка

В края на 1959 година става нещо в действителност необяснимо. Трима души от Обединеното кралство се натъкват на летяща паница. Изследователите по този начин и не дават отговор за нейния генезис, а мистериозното събитие остава в историята с названието Случаят Силфо.

Въпросният диск бил видян при започване на декември, когато трима другари се разхождали край Йоркшир. Те видели над главите си странна летяща машина с обла форма и решили да тръгнат след нея.

След като мъжете доближили мястото, където невероятният уред бил кацнал, се натъкнали на забавна книга. Тя била направена от железни плоскости, а самите ѝ листи съдържали непознати писмени знаци.

По-късно неповторимият предмет бил предаден за проучване, само че учените по този начин и не съумели да разгадаят нито от кое място идва книгата, нито какво написа в нея.

Интересното обаче било, че знаци, сходни на йероглифите в нея, и различен път били забелязвани. За жал, по този начин и не се стигнало до тяхното изрично разшифроване, тъй като странната находка изчезнала ненадейно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР