В коалицията Продължаваме промяната-Демократична България виждат нова тенденция в отношението

...
В коалицията Продължаваме промяната-Демократична България виждат нова тенденция в отношението
Коментари Харесай

Промяната сменя тона. Ще подкрепи ли правителство на ГЕРБ?

В обединението " Продължаваме промяната-Демократична България " виждат нова наклонност в отношението на ГЕРБ към тях и към този момент са песимистично настроени към опцията да поддържат държавно управление с министър председател Мария Габриел. това излиза наяве от най-новите мнения на депутати от ПП-ДБ тази заран.

" Има ясна смяна в политическата конюнктура. Виждаме последната една седмица в Народното събрание, в коридорите може да чуете, че в действителност към този момент има основана управническа коалиция и това е обединението " Магнитски ". Това са партиите, чиито представители влязоха в листата " Магнитски " поради корупция. Истината е, че най-лошото, което може да се случи на страната е ръководство на тази коалиция ", съобщи пред Българска национална телевизия Венко Сабрутев от Политическа партия.
-->
" Продължава вътрешната полемика. Като цяло ние имаме извънредно ясно решение, още от преди един месец. Националният ни съвет взе решение да не поддържаме ГЕРБ. Очаквам да препотвърдим това наше решение на следващия ден в края на деня. Моето персонално мнение, е че ние няма по какъв начин да подкрепим държавно управление на ГЕРБ, по какъвто и да било метод ", сподели Сабрутев.

„ Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро към Нинова, Карадайъ и Има Такъв Народ. Това е показателно. В петък от нас без да имаме информация желаеха да чуят „ да “ или „ не “ и всеки, който участва на срещата усещаше, че бутат към " не “. Добре, че беше Габриел, която искаше да дава отговор на въпросите. Не е ясно до какъв брой това е спектакъл, в който ние да послужим, като заслон и оправдание “, сподели съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Николай Денков пред бТВ.

„ За експертен кабинет с мандат от една година чухме за първи път през вчерашния ден. Добре беше да се чуе, до през вчерашния ден знаехме единствено кой ще е министър председател. Добре ще е да се съберем ида обсъдим дали има нещо ново, което да промени нашите планове “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР