В изненадващ музикален жанр блесна участникът и любимец на публиката

...
В изненадващ музикален жанр блесна участникът и любимец на публиката
Коментари Харесай

Финалист от „Гласът на България“ записа кънтри хит!

В неочакван музикален род блесна участникът и любим на публиката от „ Гласът на България “ Кристиан Грънчаров. Вместо обичайния поп, Кристиан е написал кънтри шлагер, а парчето към този момент има и видеоклип, чиято премиера е през днешния ден.

Текстът и музиката на хитовото парче са дело на Кристиан, а аранжиментът е на DJ Borche. Песента се споделя „ Завинаги “ и е продуцирана от bTV и „ Монте Мюзик “. Именно това беше обещанието на малкия екран - че ще развива и поддържа гениите си. Във видеото на Кристиан, дело на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion, се разкриват необикновено красиви естествени гледки от места, които се намират напълно покрай София, само че до момента не са били снимани по подобен метод.

Сюжетът на клипа демонстрира по какъв начин Кристиaн намира група музиканти в гората и стартира да свири с тях. „ Да снимаш с Павлин Иванов - Bashmotion беше супер преживяване, което се случи покрай София, в красива Витоша. Моторът, който се вижда на клипа е персонално негов и малко скърбя, че не можах да го подкарам”, описа Кристиан. „ Много се зарадвах, когато разбрах, че Графа ще ме продуцира, защото той е един от хората, които към момента държат на изкуството и качеството в музиката. Това, че песента ще излезе с клип беше страхотна изненада, за която съм доста признателен. Всички знаем, че в днешно време хубавите песни е най-добре да вървят с хубави клипове “, добави още участникът от „ Гласът на България “. Миналата седмица беше премиерата на първия шлагер на спечелилия в „ Гласът на България “ Радко Петков – „ Ябълката на раздора “.

До броени дни пък ще излезе и видеоклипът на още един участник от шоуто – Мишо Мишев. Той отпадна на много ранен стадий в предаването, само че още тогава Графа му даде обещание, че ще запише ария и в колаборация с малкия екран, съблюдава обещанието си.

Видеото може да гледате тук
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР