В испанския сайт Cochespias.net се появиха снимки от салона на

...
В испанския сайт Cochespias.net се появиха снимки от салона на
Коментари Харесай

Така ще изглежда интериорът на новите Logan и Sandero

В испанския уебсайт Cochespias.net се появиха фотоси от салона на идващото потомство Dacia Logan и Sandero. Най-достъпните модели на румънската марка ще получат радикално модифицирана архитектура на арматурното табло, 7-инчов сензорен екран на мултимедийната система и нов преборен панел.

Дизайнерите са се отказали от кръглите вентилационни отвори в интерес на петоъгълни дефлектори в плъзгачи, шайбите за настройки на климатика са осъвременени и към този момент имат светлинни знаци, оранжевите скали на приборите са отстъпили място на бели, а скоростомерът и оборотомерът са разграничени от екранчето на бордовия компютър.
 Така ще наподобява интериорът на новите Logan и Sandero

Дизайнът на кормилото с четири спици не е променян кардинално, само че бутоните са станали по-големи. Новост е електромеханичната ръчна спирачка вместо обичайния лост.

Ако се съди по фотосите, Logan и Sandero ще се простят с 5-степенната механична скоростна кутия. Базовата трансмисия ще има 6 предавки. Схемата на превключване също се трансформира - задната скорост към този момент се намира вляво и напред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР