В Иран живял талантлив художник Ахад Саади, автор на техника

...
В Иран живял талантлив художник Ахад Саади, автор на техника
Коментари Харесай

Художник нарисувал своя идеал за красота и тогава се случило чудо

В Иран живял надарен художник Ахад Саади, създател на техника за изгаряне върху плат. Той обаче си нямал жена и тогава Саади излязъл с остроумен проект.

Художникът имал свои възгледи за женската хубост. Затова един ден нарисувал идеалното съгласно него момиче. След което изложил картината дружно с други в изложба Хунер МУкаде. И той бил учуден до мозъка на костите си, когато видял до нея живо, същинско момиче, което изглеждало тъкмо като неговия блян.

 жена-и-картина

Художничката Париса Карамнеджад пристигнала на изложбата инцидентно, по молба на другарка.

Тя знаела, че Саади е прочут художник, само че не и за картината. Била в потрес и изшитала приятност, като че ли се гледала в огледало! Те в никакъв случай не са се срещали преди, тъй че от кое място да знае по какъв начин наподобява тя?

От неспокойствие не си проговорили, макар че на идващия ден Париса още веднъж пристигнала в галерията, с цел да се увери, че това не е някаква машинация. След това ориста ги разделя за няколко години.

Саади схванал, че би трябвало да я откри. И я намерил, въпреки и не незабавно, и я поканил на среща. Където й направил предложение.

 художник-и-неговата-любима

Бил я е виждал единствено 2 пъти, само че все пак се влюбил в нея незабавно.

Париса също не се колебаела дълго и още на идващия ден споделила „ Да “. Майката на художника била шокирана какъв брой бързо се случило всичко, само че когато схванала историята, тя благословила техния съюз.

Facebook мнения Предишна9 аргументи за какво в живота на всеки би трябвало да има жена-РибиСледващаБлагодарствена молитва за осъществяване на заветно предпочитание admin СПОДЕЛИ
Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР