В интервю за Dust2.us Галинскис сподели, че решението да влезе

...
В интервю за Dust2.us Галинскис сподели, че решението да влезе
Коментари Харесай

Ще рискува ли Liquid с YEKINDAR?

В изявление за Dust2.us Галинскис показа, че решението да влезе на мястото на французина е било ненадейно, а елементарно е получил и утвърждение от своите притежатели Virtus.Pro. Той разясни, че макар в началото да не е обмислял оставането си, откакто съставът се класира на плейофите в елитния шампионат, към този момент решението му би се трансформирало.

Вероятността този трансфер да бъде сбъднат обаче не е изключително огромна, имайки поради позициите на Liquid и изцяло на Съединени американски щати към съветските спортни организации. VP е клуб, който пострада тежко от войната, заради близостта си до Кремъл, а на няколко пъти и поради нескопосано поведение на млади геймъри в публични Tier 1 шампионати. Тоест, в случай че северноамериканският тим желае да се подреди с надеждния ентри-фрагър, то това значи една немалка инвестиция към съветски джоб, която би се приела отрицателно от спонсори и уредници.

Разбира се, малки врати има. Възможно е посредством трето лице да се доближи до договорката, сходно на случая с Джак Етиен от Cloud9 и момчетата от към този момент някогашния Gambit. От Liquid обаче държат на различен имидж. Едно лице, което сигурно би отказало подобен гений за сметка на чистотата пред почитателите.

Снимка: HLTV

Йоан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР