В интернет пространството се появиха снимки от тестове на следващото

...
В интернет пространството се появиха снимки от тестове на следващото
Коментари Харесай

Новата S-Klasse: маската е почти свалена

В интернет пространството се появиха фотоси от проби на идващото потомство на флагмаския седан на Mercedes. Прототипът на новата S-Klasse е даснет с минимално количество камуфлаж, като това се случва единствено десетина дни преди формалната премиера на модела, която е планувана за втори септември.
 Новата S-Klasse: маската е съвсем свалена

Автомобилът от фотосите е видян по пътищата на Германия, като единствено зоните към фаровете и задните светлини са замаскирани, както и емблемата на Mercedes= Това, което е забавно още е, че този автомобил получава естествени дръжки на вратите, до момента в който по-ранните тестови коли имаха прибиращи се такива.

 Новата S-Klasse: маската е съвсем свалена

Най-вероятно прибиращите се дръжки ще се оферират като алтернатива, защото те са част от функционалността, която ще помогне на водещия автомобил на Mercedes да обезпечи впечатляващо невисок коефициент на противодействие от едвам единствено 0,22. Що се отнася до задната част, при започване на месеца тя също беше изцяло разкрита.
 Новата S-Klasse: маската е съвсем свалена

Още тогава видяхме необятни задни светлини, сходни на тези на модела CLS и гарнирани с хромирана лента, разпростряла се по цялата широчина на задната част. Очаква се, че новият флагмански седан няма да разполага с версии с две порти - купе и кабриолет. Изцяло електрическият седан EQS пък ще бъде показан през 2021 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР