Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък.

...
Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък.
Коментари Харесай

Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков

Аз приказвах с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го заявява, само че не коства 50 хиляди лв.. Това е проблем, само че не потвърждава, че той прикрива корупция, счита някогашният министър председател

" Аз нямам никакво подозрение, че във връзка с Асен Василев това е скалъпена история. Той е назначил Банкова, с цел да се усилят приходите. Вижте какво им е известието – наблюдават контрабанден канал от 2022 година, а в този момент арестуват шефката на митниците, която е на 40 дни ", разяснява в " Лице в лице " по bTV някогашният министър председател Николай Денков.

" Това наподобява смешно, само че е ужасно. Говорят за канали, които съществуват от години, а упрекват човек, който се е появил 40 дни преди този момент. Могат да скалъпят обвинявания на който искаш. Същите тези служби участваха в премахването на машинния избор ", уточни още Денков и съобщи: " Защо не видяхме фотосите на Калин Стоянов с младежа Стефан Димитров? Аз знам, че са другари, само че виждаме фотосите на Живко Коцев. Видели сме фотоси на пудел. Какво общо има пуделът? Защо не обвинят пудела? Пуделът има пачки ".

" Аз приказвах с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го заявява, само че не коства 50 хиляди лв.. Това е проблем, само че не потвърждава, че той прикрива корупция ", уточни още Денков. Той съобщи още, че знае за преместените от Банкова митничари: " Знам, че имаше недоволства от дипломати и посланици, че се желаят подкупи от техните жители и камиони по границата. Това е повода да се разместят ръководителите на митници. Същият посланик ми сподели, че от седмици няма недоволства. Аз знам за какво бяха направени измененията, само че желая да видя дали Банкова ще бъде наказана, или ще стане същото, както с „ Нексо ". Имах вяра, че Борислав Сарафов ще работи друго от Иван Гешев. Оптимизмът ми не оказа помощ ". 

" Росен Желязков позволи жестоко нарушаване на реда и Конституцията. Трябваше да дадем знак, тъй като по-късно Народно заседание ще пристигна друго. Делян Пеевски може да приказва доста неща, само че той е потвърдено подкупен по американското и британското законодателство. Нека да изясни за какво е в листата „ Магнитски " и не може да лети в чужбина ", разяснява още Денков за днешното премахване на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

" В неговия кабинет (б.р. на Пеевски) не съм ходил, когато започнахме това държавно управление, ние започнахме договарянията с Борисов, само че се оказваше, че всякога преди нас е пристигнал Певски, и когато започваха договарянията ние в действителност говорихме с Пеевски ", изясни някогашният министър председател и го съпостави с това " като че ли да поканите съседа ви у вас и той да пристигна с още двама съседи ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР