В интересна коалиция е влязла Джулиана Гани. Плеймейтката демонстрира доброто

...
В интересна коалиция е влязла Джулиана Гани. Плеймейтката демонстрира доброто
Коментари Харесай

ИНТЕРЕСНА КОАЛИЦИЯ: Малката Джулка удари рамо на враг №1 на бившия си мъж

В забавна коалиция е влезнала Джулиана Гани. Плеймейтката показва положителното си отношение към един от досегашните врагове на семейството й и по-специално мъжа й Илиян.

Става въпрос за Сами Хоссни, фитнес инструкторът, който разгласи чаят за намаляване на двойката за машинация. На собствен ред сътрудника му пък разгласи звездата от " Фермата " за фитнес инструктор без тапията и се закани занапред да смачка съперника си с обстоятелства за неговия " професионализъм ".

След като дълго време се " ядоха " по обществените мрежи по този мотив и си вадеха кирливите ризи, в този момент Малката Джулка се е заела да дава кураж на зложелател номер 1 на Илиян, написа " Хотнюз ".

" Пожелавам целия триумф на Сами и Тото! Моля ви подкрепете ги и вие, тъй като в този момент те имат доста потребност от вашата поддръжка. Стискаме им палци, с тях сме и единствено нагоре ", приканва от Инстаграм профила си Гани във видео послание във връзка шампионат на известна марка казина.
свързани новини11347на 26.11.2021
Очевидно е, че работата е нагласена и Джулката работи поради рекламен контракт с компанията, само че за какво не се е възпротивила да пропагандира името на досегашния си противник? Възможно е и да го прави съзнателно, с цел да подразни екс-половинката си, с която занапред ще се разправят в съда в процеса за развода им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР