В горещ спор влязоха рано тази сутрин депутатите от ГЕРБ

...
В горещ спор влязоха рано тази сутрин депутатите от ГЕРБ
Коментари Харесай

Разприте от екрана нямат край! Деси Атанасова захапа Ерменков заради Тодоров, Симеонов и Николаев

В парещ спор влязоха рано тази заран депутатите от ГЕРБ и Българска социалистическа партия Десислава Атанасова и Таско Ерменков. Народните представители не стопираха да се карат в утринния блок на bTV. Въпреки че Десислава Атанасова опитваше диалогът да върви обикновено, сътрудника й непрестанно я прекъсваше с нападките си.

Двамата трябваше да разясняват свадите, които през последните дни в ГЕРБ следват един след различен. Започнаха от неприемливото изявление на депутата Антон Тодоров. Десислава Атанасова побърза да съобщи, че е станало едно неразбирателство и във връзка с казаното от господин Тодоров, и във връзка с разбраното от публиката. „ Г-н Тодоров се извини, че е нямал нищо такова поради. Г-н Тодоров не е член на ГЕРБ. Той е народен представител от гражданската квота. Не сме обсъждали дали Антон Тодоров би трябвало да остане член на парламентарната група”, сподели Атанасова и даде образец с Манол Генов, който народен представител, макар че е с повдигнато обвиняване за
купуване на гласове.

Що се отнася до изявлението на вицепремиера Валери Симеонов, Атанасова съобщи, че за всички е било ясно, че това е било подигравка.

„ Във всички случаи, които медиите са осветявали, има реакция от страна на ГЕРБ. Това обаче не се случва при Българска социалистическа партия. Над членове на ГЕРБ, без значение на каква позиция са, политически чадър няма. Когато има някакво подозрение, действаме по еднакъв метод. Това не се случва в никоя друга партия”, безапелационна бе тя.

„ Ако господин Тодоров някак си се е почувствал уязвен, е хубаво да се огледа в едно огледало, личното си такова. Г-н Симеонов също си разреши едно сходно държание, което може да се дефинира като лошо”, репликира я разпалено Ерменков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР