В Германия няма да има задължителна ваксинация срещу COVID-19 -

...
В Германия няма да има задължителна ваксинация срещу COVID-19 -
Коментари Харесай

В близкото бъдеще: Възможна ли е задължителна ваксинация срещу COVID-19?

В Германия няма да има наложителна имунизация против COVID-19 - най-малко в това твърди министърът на опазването на здравето Йенс Шпан. И въпреки всичко нуждата от слагането на такава против новия може да възникне косвено – да вземем за пример, в случай че самолетните компании вкарат условие да се показва документ за имунизация, с цел да бъдат допускани жителите до услугите на въздушния превоз. За това предизвестяват от редакцията на немския народен всекидневник Die Welt.
В момента Международната асоциация за въздушен превоз обмисля опцията за въвеждане на специфичен „ имунизационен паспорт за пътешестване ", отбелязва вестникът. Освен това не всичко е в ръцете на самолетните компании: някои страни може да вкарат имунизацията като наложително изискване за влизане на териториите им. Подобен сюжет ще сложи самолетните компании в обстановка, в която няма да имат различен избор, с изключение на да изискват ваксина против като изискване за допускане на пасажери на борда.
 Производството на имунизацията на AstraZeneca се бави Производството на имунизацията на AstraZeneca се бави
Производството на имунизацията против ковид на английската фармацевтична компания AstraZeneca изостава, написа вестник „ Financial...
Коронавирусът е заразна зараза, излъчена от човек на човек, и вероятността от зараза на борда на аероплан, където пасажерите седят в затворено пространство един до различен, нараства фрапантно, отбелязва още организация " Фокус ". Ето за какво в бъдеще евентуално самолетните компании ще желаят да играят на несъмнено: всяко огнище на зараза на борда на аероплан ще бъде PR злополука за цялата промишленост. Най-голямата немска самолетна компания „ Луфтханза “ към този момент твърди, че към момента не възнамерява да вкара условие за наложителен документ за имунизация.

Темата продължава.
 90-годишна е първата, имунизирана против ковид отвън клинични тествания (ВИДЕО) 90-годишна е първата, имунизирана против ковид отвън клинични тествания (ВИДЕО)
Британка на 90-годишна възраст стана първият човек в света, имунизиран против COVID-19 отвън клиничните тествания, предава телевизионния...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР