В еврейската, египтската, гръцката, римската и персийската демонология (това е

...
В еврейската, египтската, гръцката, римската и персийската демонология (това е
Коментари Харесай

Наказанията на инквизицията или секса с демони

В еврейската, египтската, гръцката, римската и персийската демонология (това е за проучването на демоните - б.а.) съществуват зли сили, чиито подъл проект е да се съвкупляват с хората.

Демоните от мъжки пол се именуван инкуб, до момента в който женските са известни като сукуб.

През XII век християнството жигосва изрично половия контакт с демоните. Два века по-късно по време на Светата инквизиция се смятало, че вещиците и еретиците са рожби на демони.

 Наказанията на инквизицията или секса с демони

Сексът с демони е изобразяван като мъчително и неприятно деяние. Понякога инкубите и сукубите придобивали външния тип на брачна половинка или брачната половинка и чак след половия акт разкривали същинската си същина.

Мъжките демони налитали на привлекателни млади дами с красиви коси, най-често девственици, само че и на целомъдрени вдовици. Монахините били най-узявими и демоните ги обладавали в изповедалните или по време на сън.

Повечето от жертвите били насилвани да вършат секс с демона.

Легендата споделя, че инкубите нямат лично семе. Те събират еякулата от мъжете, които нощно време мастурбират, съхранявали го в себе си, след което оплождали дамите.

Инкуба е описван като рогат звяр, затрупан по едно и също време и с люспи, и с косми, а от него се е разнасяла отвратителна смрад.

И защото се е считало, че вещиците в предишното най-често се съвкупляват с демони, те били подлагата на жестоки мъчения. През 1485 година в град Комо изпържили на кладата 41 дами, за които единствено се считало, че са осъществили полови актове с демони. Разбира се, това не било потвърдено.

През 1468 год. в Болоня, Италия, мъж бил наказан на гибел, упрекнат, че има цялостен обществен дом с женски демони-сукуби.

През 1427 година Кейт Дженкинс от Лондон била пребита от тълпата с камъни. Жената признала след безчовечен мъчения, че седеммесечната й щерка е зачената при съприкосновение с дявол.

В края на XVII в. във Везле, Франция, младата вълшебница Жанин Бовоар е изгорена на клада. Тя принудила доведената си десетгодишна щерка Ивон да прави секс с инкуб. Момиченцето е подложено на интервенция, с цел да не роди бебе от нечестивеца.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР