ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Саудитска Арабия потвърди в писмо до ООН,

...
ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Саудитска Арабия потвърди в писмо до ООН,
Коментари Харесай

Саудитска Арабия потвърждава, че инфлуенсър във фитнеса е получил 11-годишна присъда за „терористични престъпления“

ЙЕРУСАЛИМ (АП) — Саудитска Арабия удостовери в писмо до Организация на обединените нации, че жена фитнес директива, която беше известна онлайн, е получила 11 -годишна присъда затвор, само че не посочи нито едно от хипотетичните й „ терористични закононарушения “.

Въпреки че кралството настояваше, че казусът няма нищо общо с онлайн наличието на инструктора, правозащитници споделят, че присъдата е наложена на Манахел ал -Otaibi демонстрира границите на изложение в Саудитска Арабия.

Той също по този начин акцентира друга страна на кралството, което в този момент се ръководи всекидневно от саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман, който при своя 88-годишен татко крал Салман трагично либерализира някои аспекти от живота на дамите в страната.

„ Нейните обвинявания се отнасяха само до нейния избор на облекло и изложение на нейните възгледи онлайн, в това число апели в обществените медии за завършек на системата за мъжко наставничество в Саудитска Арабия, издание на видеоклипове, на които тя носи „ неприлични...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР