В дома на задържания за убийството на Виктория Маринова -

...
В дома на задържания за убийството на Виктория Маринова -
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Виктория благодари за оказаната подкрепа

В дома на арестувания за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров, са открити доста улики по закононарушението. Там той е живял със своята брачна половинка и с вуйна си. Преместил се е преди към 4 дни, след скандал със съседи на остарелия си адрес. След информацията за разкриването на убийството, някогашният брачен партньор на Виктория благодари на проверяващите, както и на жителите за оказаната поддръжка.

Свилен Максимов: Смайващ отзив имаше. Аз за първи път, може би, тъй като на мен ми се случва - виждам страната да се държи като страна, полицията да се държи като полиция, народът да се държи като народ. Бих желал от всички - от страната, от народа - всяко човешко създание да получи подобен отзив, какъвто получи Виктория... Не яхвайте етническата карта, вълната. Това би било гнусно, просташко, грозно. Не го правете!
Пред камерата на БНТ1 приказваха и познати на арестувания Северин.
- Той е направил някакъв пердах горе в " Чуждейки " ли, къде, не знам, и оттам-нататък не знам какво е станало.- Познаваме го - здравей-здрасти, нищо друго повече. Не сме общували с него. Няма такива хора посред ни. Заслужава най-суровото наказване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР