В днешно време се появиха най-различни и нови понятия, когато

...
В днешно време се появиха най-различни и нови понятия, когато
Коментари Харесай

Това са първите трансджендър стюардеси в света (Снимка)

В днешно време се появиха най-различни и нови понятия, когато става въпрос за хората и тяхното себеизразяване. Разбира се, не всеки човек приема тези нови понятия, само че по този начин или другояче, те са факт. Днес ви представяме и кои са първите трансджендър стюардеси.

Първите трансджендър стюардеси в света към този момент са факт. Те са от Филипините. След като приключиха образованието си, работят за Cebu Pacific’s Cebgo, пишат от pochivka.blitz.bg. Джес Лабарес и Майки Витуг написаха във Facebook какъв брой са признателни, че могат да осъществен фантазиите си и благодарят на самолетната компания, че е приела разнообразието за жанр и е позволила сходно отклоняване от досегашните правила за стюардеси.

 Това са първите трансджендър стюардеси в света (Снимка) Снимка: pochivka.blitz.bg

„ Винаги ще оценявам тази опция, дадена ми от Cebu Pacific’s Cebgo. Бих желал да насочва най-дълбоката си признателност към компанията за приемането ми и фактът, че към този момент съм част от нейния екип, “ написа Лабарес на фейсбук – страницата си.

„ От името на общността на ЛГБТ, благодаря ви. Това е още едно значимо събитие в страната, което демонстрира, че Cebu Pacific’s Cebgo е разнообразна и мултикултурна компания. Това не би било допустимо, в случай че не бяха хората в нея, които осъзнаха, че човек е подобен, какъвто се усеща и ни се довериха “, споделя Майки Витуг. Той поучава и други като него да не се тормозят да преследват фантазиите си.

„ На тези хора, които се опасяват да излязат отвън зоната си на комфорт, на тези хора, които желаят да създадат смяна, само че не престават да се държат обратно поради предубеждения, преценка на други и дискриминация, просто слушайте сърцето си и сбъднете желанията, тъй като нищо не е невероятно, “ написа тя в обществената мрежа. Двете нови стюардеси ще летят аз Cebu Pacific’s Cebgo, най-голямата самолетна компания на Филипините. Те ще извършват както интернационалните, по този начин и полети по вътрешните направления.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР