Певицата Елвира Георгиева след два месеца ще навърши 62 години.

...
Певицата Елвира Георгиева след два месеца ще навърши 62 години.
Коментари Харесай

Елвира яде месо само 2 дни в седмицата, за да е слаба. Давате ли й 62 години?

Певицата Елвира Георгиева след два месеца ще навърши 62 години. Естрадната дива обаче продължава да наподобява отлично за възрастта си и не крие, че за нея визията е от голямо значение.

Макар от дълго време да се е отдръпнала от огромната сцена и да има относително малко и подбрани участия, тя твърди, че постоянно се грижи за три неща – лицето си, тялото си и душата си. Ако не се грижиш за третото и главното, другите две ще пострадат, има вяра тя.

Елвира разкрива, че преди години е била върла вегетарианка, само че след това прояла месо. От много време насам спазвала режим, в който хапвала месо и месни деликатеси единствено два дни в седмицата – наложително във вторник и събота. През останалото време тя залагала на пресните или варени на пара зеленчуци, на рибните изкушения и всички потребни за организма храни.

Плодовете и смутитата също заемали значима част в ежедневното ѝ меню, както и гледала да има повечко придвижване. Благодарение на тези простички правила успявала да поддържа ученическо тегло от 50 кг. Елвира обаче не крие, че за лицето си се доверява на някои процедури, предлагани от брачна половинка ѝ, който е измежду най-известните пластични хирурзи у нас.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР