Те се харесаха двамата и никой не искаше да нарани

...
Те се харесаха двамата и никой не искаше да нарани
Коментари Харесай

Бившият мъж на Елвира Георгиева я запознава със сегашния

„ Те се харесаха двамата и никой не искаше да нарани никого. Те бяха много близки, желаех да се разбираме. До ден сегашен сме си доста близки “. Това разкри в „ Събуди се “ поп певицата Елвира Георгиева.

Малко са хората, които сами описват любовните си истории, само че Елвира Георгиева не крие за скандалния любовен триъгълник, в който попаднала малко откакто се омъжила за първия си брачен партньор. Владимир Наумов Елвира среща още при започване на кариерата си.

„ Аз бях 23 годишна, когато се срещнах с него. Той ми беше като татко, като преподавател, нравствен преподавател, всичко беше той за мен “, описа изпълнителката.

Наумов бързо става създател на музиката и аранжиментите на множеството й песни и неин управител. Изведнъж обаче, Елвира среща любовта там, където не е очаквала.

„ Всичко се промени! Не съм очаквала, че толквоа огромен завой ще направя! “, описа за срещата с втория си брачен партньор тя.

Двамата се срещат като доктор и пациент – тя отива на консултация и… се влюбва в доктора. По това време е омъжена за Владимир Наумов.

„ Аз доста обичах предходния си брачен партньор, той беше всичко за мен, само че душата ми искаше да преживее нещо ново. Отидох при Ники като пациент и се влюбих, което евентуално е обикновено след 17-годишен брак “, признава певицата.

Тя постоянно е казвала, че дължи всичко на първия си мъж, който я трансформира от провинциално момиче в звезда на естрадата и харесва освен пеенето, а и душата й.

В интерес на истината, брачният партньор е този, който способства за запознанството на жена си с доктора. Когато тя взема решение да уголеми бюста си, той изцяло утвърждава и двамата отиват дружно на консултация в няколко клиники. Избират тази на доктор Георгиев, а след интервенцията и последвалите съвещания певицата схваща, че е хлътнала по хирурга. Признава го на мъжа си, а той й споделя, че няма нищо неприятно в това да е влюбена и че би трябвало да преживее възприятието си. И че постоянно ще бъде до нея. Дори се среща със своя противник, с цел да го убеди, че е човек над тези неща.

Получила картбланш, Елвира стартира да се среща публично с новия мъж в живота си и все по-често да остава при него, до момента в който продължава да работи и да върви по участия с предходния. Понякога тримата пътуват дружно, което учудва близките. Така нещата не престават шест години, през които никой не отваря дума за бракоразвод, въпреки на процедура певицата към този момент да живее с доктора.

Накрая брачният партньор е този, който слага въпроса да уредят нещата юридически и за пред света. Една година по-късно, през 2005 година, Елвира подписва цивилен брак с доктора на скромна гала с двама очевидци. Единият от тях е някогашният й брачен партньор Владимир. Именно от този миг тя взема решение да приключи певческата си кариера, напомня „ България Днес “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР