70 години на 26 април ще чества естрадната дива Силвия

...
70 години на 26 април ще чества естрадната дива Силвия
Коментари Харесай

Силвия Кацарова си смени лицето за 70-ия юбилей (Снимка)

70 години на 26 април ще празнува естрадната дива Силвия Кацарова. По случай юбилея тя си е подарила следващото подмладяване. За нея като че ли времето върви наопаки, разясняват сътрудници от сектора, които споделят, че на тази възраст Силвия изглеждала по-добре, в сравнение с я помнят на млади години.

В последно време Кацарова се пристрасти към пластичните интервенции и модерните естетически процедури. Тя първо оперира носа си против 10 хиляди лв. при един от най-талантливите гурута в пластичната хирургия в Турция. Интервенцията се организира в лъскава клиника. Певицата обаче не спря до такава степен и към този момент е сменила и изравнила до съвършенство и зъбите си. Изпънала е с лифтинг бръчките по безусловно цялото си лице, като е премахнала и пигментните петна със специфични скъпарски процедури, разясняват осведомени. Елзетката си направила и покачване на очите и клепачите, с цел да придобие още по-младолик тип.

Промяната ѝ е видна от най-новата ѝ фотосесия, която снимала поради рекламната акция на идния ѝ огромен концерт в Зала 1 на НДК. През ноември тя ще уважи персоналния си празник пред аудитория в компанията на Васил Найденов, щерка си Теди Кацарова и други сътрудници. Дотогава обаче ще има още няколко тържества и празненства. За самата си рождена дата Силвия не била подготвила нищо, тъй като околните ѝ ѝ организирали празненство изненада. 10 години по-младият ѝ брачен партньор милионер Любомир ѝ бил подготвил великодушен подарък, въпреки за нея разкош армаганите да са всекидневие. Изпълнителката на „ Големият транспортен съд “ неотдавна бе на сантиментална почивка в Южна Америка, а към Нова година се нанесе в чисто нов дворец в полите на Витоша, издигнат от мъжа ѝ. Тя постоянно се носи с маркови облекла, кара мощни лъскави джипове и няма ден, в който да не е с професионална прическа от коафьор, както подхожда на всяка милионерша.

Иначе пенсията, която до неотдавна получаваше, бе инвалидна поради здравословните ѝ проблеми с краката. Миналия месец обаче и тя попадна в листата с създатели, удостоени с пожизнени пенсии в размер от 500 лв..

В последните години Силвия се видя в знамение и за малко да загуби дългогодишната си кариера поради правосъдните каузи, които води с някогашния си импресарио. Той съумя да ѝ забрани да извършва 7 евръгрийна от репертоара ѝ, а Кацарова загуби делото на първа инстанция. Процесът обаче продължава, а тя пеела и към днешна дата неразрешените песни макар проблемите, които си създавала.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР