В Деня на Християнското семейство ще бъде избрана за пети

...
В Деня на Християнското семейство ще бъде избрана за пети
Коментари Харесай

Майка на годината - под егидата на фондация „Българска памет”

В Деня на Християнското семейство ще бъде определена за пети път „ Майка на годината ” под егидата на фондация „ Българска памет ” с ръководител доктор Милен Врабевски.

Юбилейната гала по награждаването има за цел да уважи подвига на дами, които вършат добрини за непознати деца и фамилии в потребност. Сред досегашните носителки на наградата „ Майка на годината ” са Мария Гроздева, Таня Богомилова, Ани Салич, доктор Росица Врабевска, доктор Венета Павлова, Златка Димитрова, учителката Мариана Пенчева, която отглежда в дома си деца от небогати фамилии, Ани от видинското село Тополовец, която пожертва хубостта си и влезе в горяща къща, с цел да избави детето си.

По време на церемонията ще бъдат раздадени и призове на майки, които са с нелека орис, само че все пак оказват помощ на деца и фамилии в неволя. Награди ще получат и момиченца, дарили косите си за благотворителната идея да зарадват дами, които желаят да са красиви, даже когато водят най-страшната борба – тази за здравето и живота си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР