В Бристол отново имаше насилие с протестиращи, хвърлящи фойерверки по

...
В Бристол отново имаше насилие с протестиращи, хвърлящи фойерверки по
Коментари Харесай

Бой в Бристол: С кучета и коне срещу протеста

В Бристол още веднъж имаше принуждение с протестиращи, хвърлящи фойерверки по конна полиция. Сблъсъкът избухна пред полицейския сектор, който беше мястото на хаоса и предходната неделя, написа Дейли мейл в публикация под заглавие " Анархия в Бристол ".

Служителите използваха щитовете си против протестиращи, събаряйки някои от тях на земята, до момента в който се бутаха и блъскаха на полицейската линия, блокираща достъпа до полицейската станция в Брайдуел.

Повече от 100 служители на реда започнаха да разпръскват тълпите, откакто по тях бяха хвърляни яйца и бутилки. Напред вървяха ръмжащи кучета, с цел да принудят стачкуващите да правят отстъпка. Служители са били забелязвани да бият най-малко един протестиращ през бедрата, защото е отказал да се смири, когато е бил арестуван.

Демонстрантите упорстват държавното управление да анулира нов законопроект за полицията, който криминализира митингите, считани за „ социална скука “.

Около 23:00 часа се появиха фрагменти, показващи жандармеристи на коне, които се движат към тълпите, преди от ткълпата да бъде хвърлен фойерверк към копитата на животните. Когато ракетата експлодира, ужасените коне се разпръснаха по пътя, а служителите на реда се разбягаха встрани, с цел да не бъдат премазани от животните.

" Не, не, стой ", крещяха някои протестиращи, опитващи се да запазят някакво сходство на мир измежду безредиците.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР