В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни

...
В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни
Коментари Харесай

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Mercedes

В близко бъдеще би трябвало да се състоят доста забавни автомобилни министър председатели, само че има една, която е същинска класика - става дума за новата C-Klasse на Mercedes, на която германците залагат и постоянно са залагали доста.
Mercedes-Benz C-Klasse
Популярният стилен премиум седан ще смени своето потомство през 2021 година и ще бъде в доста връзки сходен на новата S-Klasse. В пресата към този момент започнаха да го назовават " mini-S-Klasse ". От огромния седан новата C-Klasse ще заимства формата на предната оптика и решетката, както и доста интериорни решения.

По-специално, в кабината ще се появи обособен съвсем квадратен мултимедиен екран, а броят на физическите бутони и превключватели ще бъде редуциран до най-малко - по-голямата част от функционалностите ще бъдат следени благодарение на сензорни повърхности.

Моделната гама ще включва бензинови и дизелови елементи, които към този момент ще работят съгласно умерено хибридната скица EQ Boost - със стартер-генератор, който подкрепя мотора с вътрешно горене, осигурявайки спомагателна двигателна сила и спестявайки гориво.

Носят се клюки, че наточената версия Mercedes-AMG C 63 ще остане без четирилитров компресорен V8 мотор, който ще бъде сменен от напълно нов хибриден силов тракт, основан на двулитров турбо четирицилиндров мотор с мощ към 500 конски сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР