В Синя България сме оставили разделението зад гърба си. Целта

...
В Синя България сме оставили разделението зад гърба си. Целта
Коментари Харесай

Петър Москов: Ще инициираме разговори със СДС и с ДСБ, мястото им е при нас

„ В „ Синя България ” сме оставили разделянето зад тила си. Целта на „ Синя България ” не е прескачането на 4% за влизане в Народното събрание. Ще предизвикваме диалози със Съюз на демократичните сили и с ДСБ, тъй като сме сигурни, че мястото им е при нас ”.

Това съобщи Петър Москов, претендент за народен представител от коалиция „ Синя България ” в предаването „ На фокус ” по Нова телевизия.

Той изясни, че задачата на обединението е да са първа политическа мощ, да лидират политическото говорене. „ България има потребност от водачество, друго от „ сглобката ” на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Ако не се отървем от мъртвата хватка на ГЕРБ и Политическа партия, тяхната цел е да се унищожат взаимно, нямаме път към бъдещето ”, съобщи някогашният здравен министър.

„ Оставането ми в кабинета на Бойко Борисов като здравен министър откакто Реформаторския блок си потегли не беше неточност ", разгласи Москов, във връзка обстановката през 2015 година „ Човек би трябвало да знае за какво носи отговорност ”, добави Петър Москов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР