Увеличават се партизанските атаки в украинските райони под руски контрол.

...
Увеличават се партизанските атаки в украинските райони под руски контрол.
Коментари Харесай

Увеличават се партизанските атаки в районите под руски контрол

Увеличават се партизанските офанзиви в украинските региони под съветски надзор. Нападани са както военни техника и бойци, по този начин и локални, които оказват помощ на съветската войска. Най-чести набези са регистрирани в Енергодар, Мелитопол, Бердянск, само че също и в Херсон, съобщи De Re Militari.

При една от детонациите беше ранен назначеният от Русия кмет на Енергодар, Андрей Шевчик. Тези градове бяха значително пощадени от заличаването, което се видя в Мариупол или в Северодонецк, с концепцията, че Русия ще употребява тези зони, с цел да укрепи окупационната администрация в Източна и Южна Украйна.

През последните седмици украинските сили ускориха контраатаките и въпреки към този момент да не се отразяват съществено на съветската войска, наклонността може да породи редица проблеми за военновременната администрация. Украинската опозиция нападна съветски влакове и военни колони, както и поддържа контраатаките на украинските военни. Украинците сътвориха също виртуален Център за национална опозиция, който дава указания за основаване на засади и по какъв начин да се работи, в случай че някой бъде задържан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР