Уважаеми съграждани, Община Мездра най-учтиво Ви кани на 8 август 2023

...
Уважаеми съграждани,
Община Мездра най-учтиво Ви кани на 8 август 2023
Коментари Харесай

Община Мездра кани на екологичната инициатива Зелен ден на Мездра

Уважаеми съграждани,
Община Мездра най-учтиво Ви кани на 8 август 2023 година /вторник/ от 10.00 часа площад " България " в  Мездра на екологичната самодейност " Зелен ден на Мездра "!
Чрез това събитие, с доста игри, занимания и потребна информация, се надяваме да създадем нашата община още по-зелена. И всички дружно да дадем добър образец за разделното събиране на битови боклуци и за компостирането!
В рамките на " Зеления ден на Мездра " ще бъдат наградени и призьорите в състезанието за детска рисунка на тематика " Компостиране ".
Програмата на събитието включва също музикални осъществявания на ученици на Център за поддръжка за личностно развиване - Мездра и викторина с въпроси с екологична устременост и награди за най-бързо и правилно далите отговор.
Инициативата се осъществя в осъществяване на Административен контракт за даване на безплатна финансова помощ №BG16M1OP002-2.009-0046-C01/11.02.2022 година, по Проект " Пилотно въвеждане на демонстрационно учебно компостиране в гр. Мездра ”, финансиран със средства от Оперативна стратегия " Околна среда " 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския фонд за районно развиване.

Очакваме Ви!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР