Утре се открива новата сесия на 44-то Народно събрание. Очакват

...
Утре се открива новата сесия на 44-то Народно събрание. Очакват
Коментари Харесай

Утре се открива новата сесия на Народното събрание

Утре се открива новата сесия на 44-то Народно заседание. Очакват се изявления от парламентарните групи за целите през новия политическия сезон.

Депутатите ще стартират работа през новата 2020 година с гласоподаване на лични промени в Министерския съвет. За министър на околната среда и водите на мястото на Нено Димов е препоръчан Емил Димитров от " Обединени патриоти ". След това седмичната проектопрограма планува Народното събрание да прегледа на второ четене Законопроекта за маслодайната роза.

В четвъртък се планува депутатите да обсъдят на първо четене промени във Валутния закон. След това ще прегледат на първо четене промени в Закона за общественото предложение на скъпи бумаги, както и Годишните отчети на Комисията за контролиране на известията за 2018 година и за пазара на пощенски услуги за 2018 година

В петък се планува Народното събрание да разиска Доклад за осъществяването на Закона за експортния надзор на артикули, свързани с защитата, и на произведения и технологии с двойна приложимост през 2018 година от Междуведомствения съвет по отбранителна промишленост и сигурност на доставките към Министерския съвет. След това е очакван постоянен парламентарен надзор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР