Като гледах хората на ГЕРБ, които представиха програмата и като

...
Като гледах хората на ГЕРБ, които представиха програмата и като
Коментари Харесай

Борисов: Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек. От записите се разбира, че той последен е разбрал, че имат кеш

Като гледах хората на ГЕРБ, които показаха програмата и като чувам тези от ППДБ, е, в действителност моите са ярки персони. Това ми дава съображение да не поддържам повече непознати оферти за промени, които ни доведоха и с Конституцията и с други неща до това, което става сега, съобщи експремиерът Борисов при показване на управническата стратегия на партията.

Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е почтен. От това, което чух, се разбра, че единствено той не е схванал, че имат кеш. Звучеше миловидно като слушах по какъв начин са безчинствали през тези 11-12 месеца. И е доста забавно по какъв начин подкрепящите им медии ще интерпретират това, че те действително перат пари и действително купуват гласове. Жал ми е за вас по какъв начин ще ги интерпретирате, обърна се Борисов.

Тук си приказват по какъв начин си носят кеша, по какъв начин ще финансират изборите, по какъв начин ще купуват избори. Това е вина. Те бързо би трябвало да влязат в пандиза, отсече водачът на ГЕРБ.

Незаконни арести, противозаконен кеш, противозаконни електронни подписи…, възмути се Борисов на дейностите на Политическа партия.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР