Устойчивост, свобода, превенция на риска, изкуство, хибриден начин на работа

...
Устойчивост, свобода, превенция на риска, изкуство, хибриден начин на работа
Коментари Харесай

Новият офис на ING – свобода и усещане за дом



Устойчивост, независимост, предварителна защита на риска, изкуство, хибриден метод на работа и нововъведения са главните детайли, които разказват новия офис на компанията в България. Мениджъри на плана от локалния екип са Зорница Миланова - началник " Доставки и администрация ", и Владимир Попов - административен шеф.

В началото на годината ING се реалокира в нов офис в бизнес постройка Б, прилежаща към мол " България ", на адрес бул. " България " 69.
Представители на локалния екип дружно с сътрудници от централата на банката в Амстердам са работили старателно повече от година, с цел да основат пространство, в което както чиновниците, по този начин и клиентите и сътрудниците да се усещат удобно в съвременна и гостоприемна среда, където всеки е свободен да показва себе си.
Устойчивост
Устойчивостта е главен дирек в тактиката на ING в световен мащаб. Тя е в ядрото както на организационната просвета, по този начин и на бизнес начинанията и всички действия на банката, а интериорът на новия офис не е изключение. Простор, доста зелени детайли и главно естествена светлина - тази композиция носи увещание за непосредственост до природата, мисъл за въглеродния отпечатък и здравето на чиновниците.
Реклама
ING избира снабдители, насочени към производството на рециклирани артикули, основани по оптимално щадящ за природата метод и с минимално обособяване на въглерод при тяхното произвеждане. Това подсигурява принос към амбициозните устойчиви цели, които банката си слага в международен мащаб.

В офиса са ситуирани четири зелени колони, покрити с растителност, както и доста цветя. Те дружно с пречистващите и овлажняващи устройства са съществени детайли в зеления офис и подсигуряват здравословна среда за чиновниците и посетителите.
Свобода
Всяка част от концепцията на офиса резонира с главното обръщение нa марката и полезностите нa ING. Именно свободата е общото в метода на мислене както на чиновниците, по този начин и на клиентите на банката.

Вътрешната част на офиса е конструирана с главната концепция хората да се усещат свободни, да получат право на избор. Когато дойдат заран на работа, чиновниците имат право да изберат от голям брой разновидности: да употребяват работните места с огромни монитори, които им дават по-добър аспект, когато това е нужно; да седнат в централната част, в която са ситуирани комфортни кресла и дивани; да се настанят на една от двете тераси - с аспект към Витоша или към града; да изберат зала за срещи с избран размер и в желан стил; да намерят успокоение в звукоизолираните кабини, или просто да се настаняват в зоната за колаборация с огромна маса и комфортни столове, която подготвя към полемики с сътрудници.
Реклама Превенция на риска
Дискутирането на покупко-продажби и финансови интервенции е сензитивна тематика, която изисква внимание и предварителна защита на риска от приключване на конфиденциална информация. Звукоизолираните кабини и залите за срещи, подсигурени със звукоизолиращи пердета, са част от интериора на офиса, която улеснява комерсиалния екип при ръководството на риска. Те са предопределени точно за дискутиране на конфиденциални и чувствителни тематики както сред чиновници, по този начин и с клиенти на банката.
Изкуство
Свобода, достоверност и провокация към съзнанието. Изкуството в офиса на ING разчупва стандарти и унищожава граници.

Когато влязат, чиновници, клиенти и сътрудници, виждат разнородни картини на модерни нидерландски и български художници. Те са изложени по стените в отвореното пространство и всички заседателни зали. Позиционирани са целеустремено, в унисон с предназначението на помещението, и при обиколка на цялото пространство посетителите могат да проследят умишлено подбрана сюжетна линия.
Хибриден метод на работа и нови технологии
Основано на свободата, от 1 май 2022 година ING приема хибриден модел, който комбинира работа от офиса и работа от у дома, а офисът е конструиран, с цел да обслужи новия метод, подсигурявайки комфортна среда за разнообразни работни действия - по-малко работни бюра, повече зали за срещи, звукоизолирани кабини, комфортно пространство за колаборация, бюра с регулираща се височина и други.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР