Установено е, че всеки цвят има своето енергийно излъчване и

...
Установено е, че всеки цвят има своето енергийно излъчване и
Коментари Харесай

Цветът на очите ни показва подходящата половинка

Установено е, че всеки цвят има своето енергийно лъчение и съгласно редица специалисти това изказване се отнася и до цвета на очите, като цветът на мъжките очи може да ни помогне, когато търсим огромната обич.

Твърди се, че мъжете със сини очи са огромни експериментатори и авантюристи. Те обичат да внасят новости и огромни промени, както в облеклото и храната, по този начин и в секса.

Експертите обаче предизвестяват, че мъжете със сини очи са най-големите прелюбодейци измежду представителите на мощния пол. Синеоките са хора с огромно въображение, което постоянно показват и в спалнята.

 Синеок Мъж

Най-често те градят любовна връзка със синеоки дами, тъй като считат, че сходството в цвета на очите ги прави сродни души. Ако обаче мъж със сини очи е засегнат от жена със сини очи, в бъдеще той ги заобикаля.

Мъжете с черни очи са най-хубавите полови сътрудници. Те с лекост притеглят женското внимание, само че са склонни да поддържат по няколко връзки по едно и също време, като ловко прикриват случките си.

Тези представители на мощния пол одобряват любовта и секса като непроменяемо единение и са доста ревностни. В любовта са открити и всеотдайни, само че е мъчно да се завоюва доверието им.

 Мъж

Мъжете с кафяви очи са стеснителни и неуверени, когато става дума за обич. Именно по тази причина те са най-верните представители измежду мъжкия пол.

Кафявите очи вършат мъжете доста впечатлителни – те могат да се поласкаят даже от най-малкия жест или комплимент. Кафявооките обичат да бъдат глезени и постоянно си търсят половинка, която може да им угажда.

Мъжете със зелени очи са считани за най-красивите мъже, които влияят най-силно на дамите.

Подобен цвят на очите прави мъжете непредсказуеми, а страстите им могат да варират от цялостно равнодушие да мощна пристрастеност единствено за няколко минути.

Препоръчително е консервативните дами да заобикалят зеленооките, тъй като те обичат непрекъснато да предизвикат половинката си.

Истина е, че мъжете със зелени очи жадуват да открият огромната обич, само че рядко го вършат, тъй като са прекомерно взискателни и не биха се задоволили с каквото и да е.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР